Fester & Evenemang

 

Raggarröjet- nostalgiskt, högoktanigt och festligt.
Bilutställning i unik bruksmiljö under dagen. Musik, dans, mat, marknad och ölservering
Biljetter köper du hos www.eventim.se samt Lilla Coop i Rejmyre

https://www.facebook.com/events/164892864220175/

 

CCCP - Classic Car Cruise Parade

1-3 juni 2018 | Romantika, Riga

Nu värmer vi upp pannan i maskin och siktar in oss mot ett nytt resmål för 2018 års upplaga av Classic Car Cruise Parade. Fredagen den 1 juni 2018 ställer vi kompasskursen från Stockholm mot Riga.

Destinationen för karavanen i Riga och vägen dit är hittad. Färden för Cruisingen går från Hamnen i Riga ut till Jurmala och Classic Car bilarna parkeras vid en gågata i ett område där det finns gott om restauranger och dessutom shopping, naturligtvis är vi nära havet för dom som vill ta ett dopp.

För ytterligare information, se www.carparade.se

Vi har ett nytt och spännande resmål och hoppas båten fylls till bredden med nya och gamla ansikten. Det här kommer bli kul så häng med!

Klara band är Mad Martin trio, Hub Caps och TT Grace. Fler band tillkommer.  

 

Västerås Summer Meet 5-7 juli 2018

Välkommen till Västerås Summer Meet 2018, en av Europas största bilträffar! Träffen kommer att hållas på Johannisbergs flygfält i Västerås (11 mil från Stockholm) från torsdagen den 5/7 till lördagen den 7/7. Det kommer att bli bilbedömningar under fredagen och lördagen i flera olika klasser, vilka  presenteras under aktiviteten bilbedömningar. Vi kommer naturligtvis också att ha ett stort swapmeet med säljare som representerar vårt bilintresse och kulturen kring detta. Vi hälsar alla ”gamla” och nya säljare välkomna, hör av er till oss för bokning av säljplats på info@vasterassummermeet.se